CFFB

Din behandling er en fælles beslutning

Center for Fælles Beslutningstagning arbejder med en praktisk tilgang til begrebet ‘fælles beslutningstagning’, og vores opgave er først og fremmest at udvikle værktøjer, der kan hjælpe patienterne med at beslutte, hvilken behandling, der er den rette for dem.

Arbejdet med fælles beslutningstagning bunder i, at sygdomsbehandling både nationalt og internationalt er under forandring. Flere og flere ønsker at vide mere om deres muligheder for behandling. De ønsker forståelig information, de ønsker at blive hørt, og de ønsker at have indflydelse på deres behandling.

Center for fælles beslutningstagning arbejder for, at den måde at møde patienterne på bliver en selvfølgelig del af kulturen i sundhedsvæsenet. Læs programplanen for centeret.

Baggrund

Sygehus Lillebælts overordnede målsætning er, at patienten altid kommer først, og at vi skal være en rejse værd for alle. Vi skal tilbyde patienter og deres familier den allerbedste behandling, og vi danner partnerskab med patienten og de pårørende for at sikre de bedste og mest brugerorienterede løsninger.

Fælles beslutningstagning er et indsatsområde, som er beskrevet i programplanen for Vejle Sygehus - patienternes kræftsygehus og et af de nye tiltag som sygehuset ønsker at udvikle og implementere for at vores patienter kan være trygge når der skal tages en beslutning om deres behandling.Video med Angela Coulter
CFFB

Angela Coulter er adjungeret professor ved Center for Fælles Beslutningstagning.

Download pdf-præsentation

 

Øvrige præsentationer fra Angela Coulters tiltrædelsesseminar:

Download Richard Thomsons pdf-præsentation

Download Richard Wexlers pdf-præsentation